EDI написа:Трябва да стигне, като гледам.Отиват към 7-8 до 10 квадрата на литър горе-долу.дименсията е грешна
 не е площ към количество, а обратно. и латекса май се мери само в килограми, а разхода е средно 200 гр/ м2.
  не е площ към количество, а обратно. и латекса май се мери само в килограми, а разхода е средно 200 гр/ м2.EDI написа:Трябва да стигне, като гледам.Отиват към 7-8 до 10 квадрата на литър горе-долу.дименсията е грешна
 не е площ към количество, а обратно. и латекса май се мери само в килограми, а разхода е средно 200 гр/ м2.
  не е площ към количество, а обратно. и латекса май се мери само в килограми, а разхода е средно 200 гр/ м2.EDI написа:Намалява разхода доста.Грунда си е грунд, според мен.ако има грунд- две ръце са достатъчни. преди 10-12 години обяснявах на един бояджия, че ми остава 3-та последна ръка да боядисам и той каза-' ако го правех на три ръце сега нямаше да съм жив-умрял от глад
 ' тогава ми се виждаше странно, но сега след 10 години без професионална практика го докарвам
 ' тогава ми се виждаше странно, но сега след 10 години без професионална практика го докарвам  . а миналата година боядисвах детската стая с латекс за ,който производителя указваше-без разреждане  и май-май си го оставих на една ръка- нямаше кусури
. а миналата година боядисвах детската стая с латекс за ,който производителя указваше-без разреждане  и май-май си го оставих на една ръка- нямаше кусуриpavkatay написа:Да де, на обратноEDI написа:Трябва да стигне, като гледам.Отиват към 7-8 до 10 квадрата на литър горе-долу.дименсията е грешнане е площ към количество, а обратно. и латекса май се мери само в килограми, а разхода е средно 200 гр/ м2.
 - 1 литър покрива между 7 и 10 квадрата за ръка, но това е с грунд, поне това съм установил с ЛЕВИС от личен опит.И две ръце стигнаха.
 - 1 литър покрива между 7 и 10 квадрата за ръка, но това е с грунд, поне това съм установил с ЛЕВИС от личен опит.И две ръце стигнаха. 
solo5 написа:Да ама на книга е едно а на практика другоpavkatay написа:а разхода е средно 200 гр/ м2.Боролекс го дават 100-125 гр/м2 за един слой

Като го донеси в къщи и видях килограмите и цената,нещо ме жегна ама айде да не стане скандал.На другият ден ударих две ръце и направо ми се дорева -леко побеля.Вчера ударих една ръка декоратор и днеска сутринта оооо радости
 Като го донеси в къщи и видях килограмите и цената,нещо ме жегна ама айде да не стане скандал.На другият ден ударих две ръце и направо ми се дорева -леко побеля.Вчера ударих една ръка декоратор и днеска сутринта оооо радости  .Така мечтаното бяло тук таме има зайчета но ще изчакам още един ден и ще видим.Немога да разбера аз ли нещо не  съм направил както трябва ,или този латекс за нищо не става.
 .Така мечтаното бяло тук таме има зайчета но ще изчакам още един ден и ще видим.Немога да разбера аз ли нещо не  съм направил както трябва ,или този латекс за нищо не става.Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: