Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
MaistorqgA - специалист
а дали може да хващам окачвачите за ЦД с рапиди а не с копчета защото немога да намеря
subzero - специалист
нямаш никакъв проблем да ги захващаш с рапидки към CD и аз така го правя и до сега не съм имал никакъв проблем :)
Тани - модератор
subzero написа:
директните окачвачи си ги хващаи в дипките а не в средата с тези дубели на снимката по отдолу! а защо в тази статия е показано така нз :? аз предпочитам да се доворя на указанията дадени от фирмата производител :)
Всъщност какво препоръчва производителя и кой производител имаш предвид? Доста съм спорил на тази тема , но не знам къде да прочета!
subzero - специалист
ами по указанията на Кнауф се слагат през 50 см и листите се редят перпендикулярно http://www.knauf.bg/knauf/home.nsf/D11_2_7_2008.pdf
но неискам да споря, просто отг на човека, ако нещо което съм му казал не е както трябва можеш да ме поправиш :)
MaistorqgA - специалист
Тани написа:
subzero написа:
директните окачвачи си ги хващаи в дипките а не в средата с тези дубели на снимката по отдолу! а защо в тази статия е показано така нз :? аз предпочитам да се доворя на указанията дадени от фирмата производител :)
Всъщност какво препоръчва производителя и кой производител имаш предвид? Доста съм спорил на тази тема , но не знам къде да прочета!
тои говори за това
subzero - специалист
за това невиждам какво има да спорим :? според мен в средата ще е мн по нестабилно а и може да се движи! а и смятам че за трябва да се прави точно от там икономия и да го захващаш с 1 дубел само дори и да е по средата! с 30 ст на окачвач няма да забогатееш :) а и с 2 дюбела захванати в дупките съм го пробвал и се овисвам на него и няма мърдане а съм 75 килограма! а вече вие си преценявате кои как да го прави :)
MaistorqgA - специалист
прочетох сега ,че в двата отвора се захваща за греди,има някаква логика ,защотоотворите са тесни и са само за видия за дърво
simeonov_74 - специалист
MaistorqgA написа:
а дали може да хващам окачвачите за ЦД с рапиди а не с копчета защото немога да намеря
Не слушай subzero, а си купи копчета.
subzero не подвеждай човека за рапидките, тъй като просто няма как да прилепне главата на рапидката към окачвача. Просто при навъртането на рапидката до края почва да се върти безконечно, тъй като тя е конусна от вътрешната страна :-D

Прикачен файл

rapidka.jpg
rapidka.jpg (30.44 KиБ) Видяна 4553 пъти
MaistorqgA - специалист
и аз така си помислих , няма да бързам тогава ,ще намеря

Тема "така и не ми стана ясно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: