Може ли да ми разясните за какво става дума, че от това което пише в интернет нещо неможе да ми стане ясно за каво става на въпрос.......повечето материали са на английски и това много ме затруднява като незнам за какво става на въпрос. Интересуваме главно знаете ли някоя книга на български език в която да са засегнати точно този тип генератори.
В университета не сме ги изучавали (само сме ги споменавали) и не съм им обърнал голямо внимание докато не ми се наложи да правя реферат върху тази тема.
Разбрах какъв им е принципа на действие как работят но немога да свържа нещата на български това е проблема
Такаче някой ако може да ми каже къде може да намеря материали относно този тип ще съм много благодарен.
Дълго се чудих дали да пусна тази тема , но най-сетне се престраших да пиша с риск да бъда яко...............
Такаче някой ако може дами помогне нека да пише
Благодаря предварително.
В университета не сме ги изучавали (само сме ги споменавали) и не съм им обърнал голямо внимание докато не ми се наложи да правя реферат върху тази тема.
Разбрах какъв им е принципа на действие как работят но немога да свържа нещата на български това е проблема

Такаче някой ако може да ми каже къде може да намеря материали относно този тип ще съм много благодарен.
Дълго се чудих дали да пусна тази тема , но най-сетне се престраших да пиша с риск да бъда яко...............

Такаче някой ако може дами помогне нека да пише
Благодаря предварително.