Здравейте, днес се поровех в нета за сглобяеми дървени къщи е ето и резултата около 380евро при 62 m2 = около 23000 евро   е не ми се вярва че една дървена къща може да струва толкова.  И понеже това е форум Направиси сам - питам - може ли някой да ми покаже чертежи на сглобяеми дървени къщи?
  е не ми се вярва че една дървена къща може да струва толкова.  И понеже това е форум Направиси сам - питам - може ли някой да ми покаже чертежи на сглобяеми дървени къщи?

е не ми се вярва че една дървена къща може да струва толкова.  И понеже това е форум Направиси сам - питам - може ли някой да ми покаже чертежи на сглобяеми дървени къщи?

......дерзай...поръчай си келявата конструкция, ма поне на думи ще си взел голема работа....нещо като и за правнуците
......дерзай...поръчай си келявата конструкция, ма поне на думи ще си взел голема работа....нещо като и за правнуците