Скоро видях моята печка на 110 градуса
-жената без да иска като почиствала юпиеса изключила копченцето и помпата спряла
Неможах да повярвам на очите си и трябваше да взимам решение за части от секундата и да поливам огъня с оцет и да отварям обезвъздушителя на печката .След това видях копчето и всичко си дойде на местото -след минута си влезе в нормална работа , е радиаторите замирисаха на прегряло на 100 градуса
.Това го разказвам за доказателство че 1 на 1000 инциденти не са изключени дори при майстори разбирачи, и ако тръбите ми бяха пвц нямаше да издържът .Аз съм доволен от мойта система дори се държа много мъжки -само разширителния съд преливаше във банята и от това разбрах че нещо става.На коншията скоро му прегря и 2 радиатора престанаха да топлят -оказа се че тръбите със алуминиева вложка се сплескват вътрешно и стесняват отвора .
Мойте ако не бяха медни досега да са били заминали при 110 градуса , допълнително бебето ми да ги бе издърпало 
- 1
- 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo
- майстор
18 мнения в "локално парно"
олебор
- помощник
От / белите тръби/ и аз не съм доволен.Без да съм ги прегрявал след третата година започнаха да испускат на колектора за топлата вода. Когато водата е топла, не тече, но започне ли да истива започва да капе. Запитах някой уж специалисти защо така, а те ми отговориха че с времето пластмасата старее и губи своята еластичност и не може да уплътнява на гумените пръстени. Може би има нещо вярно, не знам. 
filmatoplo
- майстор
И текът и се пукат и сплескват, всичко правят тия тръби с ал вложка след време и особено след прегряване.Най гадно и трудно е да ремонтираш прегрети тръби в колекторна кутия . 
idakieff
- специалист
напълно подкрепям колегите дето нямат вяра ма белите тръби и поли пропилена дори и стабито има доста линеини разширения мога да ви представя снимки от мойта инсталация ако не вярватв понеже не е с колектори ами с долно разпределение и замонолитих тръбите между хола и спалнята и въпреки двете скоби връщащата висна на долу а подаващата се дигна на горе и стана грозна работа сега ме е яд че не сложих медни ама бях захванал много ремонти и реших да спестя от тръбите щото ги имах готови и не съм ги плащал

- 1
- 2
Тема "локално парно" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература