Ще помагаме винаги , с тия пущини ставам и лягам .Браво -аз се радвам щом системата е станала , поне може да реагираш в последствие и да я усършенстваш.Аз като ги правя за клиенти -грешките са недопустими , че после време ,ядове, лоша реклама.Най много ще ме стресира при зареждане със течност да капне от някъде , при зареждане на 200-300 литра направо ще е ад точенето опратно -до сега не се е налагало слава богу.Със какво я пълниш твоята , аз имам ръчна и електрическа помпа.Ел помпата пълни литър в секунда почти .Сега ще правя една малка инсталация 2 панела и ще сложа мека медна тръба фи-18 че участъка е дълък да не ползвам муфи и колена -да видим какво ще стане.
Тъй като за пръв път правя такова нещо реших първо да пълня с вода и ако няма течове тогава да давам пари за пропилен гликол.
Докато пълня наблюдавам манометъра
Това е най-нервният сектор от трасето. Под плочките има водопровод и канал за мивката. Също така трябваше така да сместя нещата, че когато някой красив ден купя шкафче за баня то да пасне така, че да закрие грозната гледка.
Така изглеждат нещата на терасата
А това е тройник сглобен от 3 кранчета и 2 тетки. Цялото излезе около 15 лв. Оригинален тройник е 50 и нагоре.