Здравейте. Жилището е на подова замазка и гипсова шпакловка. Банята и тоалетната са на тухли и с тръби за смяна. Дограмите са некачествени и стари и са за смяна. Вратите също, даже тези на спалните липсват.Хола и спалните са с южно, а кух.бокс и трапезарията със северно изложение. Сега е момента ако нещо ще се пипа и затова моля за съвети и идеи. Опитах се да начертая в мащаб 1:50, може да имам леки грешки-не съм мерил дебелината на всички зидове и терасата на кухнята. За сега мисля да няма врата м/у кухнята и трапезарията и може би и 72см-товата стеничка и ако може да се отваря вратата на терасата навън за по удобно. Мивката да е на стената от 130.5см, хладилника в ъгъла между стени 61см и 163см. Печката явно ще бъде в нишата където е 83 см-там ще е близо до отдушника, обаче комин не видях да има тук... Някакъв подходящ шкаф в трапезарията трябва да сложа-не знам къде точно, а и маса колко голяма мога да събера там. За пералня място в кухнята не виждам, освен да отиде в коридора скрита в шкаф плътно до банята-на стената от 163см срещу спалня 2. Това може би са минималните промени които могат да се направят. Но, ще ми е от полза да чуя и други по-мащабни идеи