От мобилни телефони до цифрови камери
solo5 - майстор
не знам колко стар модел е. но спецификациите му са по-добри от този, който си избрал :?
Chefo77 - майстор
solo5 написа:
не знам колко стар модел е. но спецификациите му са по-добри от този, който си избрал :?
Ами да ти кажа ... само по-голямата резолюция. Надали някога ще гледам Blu-ray филми, така че това не го намирам като някакво сериозно предимство. Всичко останало е еднакво. Да, по-висок контраст - дали е усеща видимо?
Така или иначе моделът го нямаше в този Техномаркет, а колкото и да е добър ... няма да върна моя и да взема оня я :)
mitcd - специалист
Chefo77 имам същия телевизор LG 32LH2000 от една година
Модел с FulHD беше с 300 кинта отгоре.Лично съм доволен и 1360х768 си е чудесна картина .Има DVB-C и DVB-T.
Не знам дали знаеш но този телевизор има и плеар с БГ субтитри през USB което се намира на задния капак.От там с флашка или с преносим хард диск(до 1 терабайт) можеш да си гледаш HD филми (поддържа един куп формати и субтитри).Сваляш си филм от някой торент и си го гледаш дирекно на LCD то.
Само че има една подробност – трябва да си отключиш USB-то и да смениш софтуера с по нов.
Ако се интересуваш ще ти кажа как става номера.
BAlexandrov - специалист
Аз се бях загледал в LG 32LH5000 ама чакам пак да е на промоция :lol: Той има ли такива хватки с USB-to? Трябва да попрочета...
Johny - майстор
Що не почетеш тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,43276.2680.html
От началото на годината са изписани 135 страници по твоят въпрос. Има и други подобни теми в този форум.
Chefo77 - майстор
mitcd написа:
Chefo77 имам същия телевизор LG 32LH2000 от една година
Модел с FulHD беше с 300 кинта отгоре.Лично съм доволен и 1360х768 си е чудесна картина .Има DVB-C и DVB-T.
Не знам дали знаеш но този телевизор има и плеар с БГ субтитри през USB което се намира на задния капак.От там с флашка или с преносим хард диск(до 1 терабайт) можеш да си гледаш HD филми (поддържа един куп формати и субтитри).Сваляш си филм от някой торент и си го гледаш дирекно на LCD то.
Само че има една подробност – трябва да си отключиш USB-то и да смениш софтуера с по нов.
Ако се интересуваш ще ти кажа как става номера.
Благодаря, но засега ще се огранича малко откъм занимавки с телевизора. Малко са ми натоварени дните и нямам много много време да се бъзикам с него. Ако ти кажа, че не съм заглеждал дали имам USB ... :ops:
Как стои въпросът с гаранцията след флашването?
тонито - специалист
сппокойно си го флашваш и няма дертове.това ми отговориха от филипс българия..
Уважаеми Господине,
Спокойно можете да направите актуализация на софтуера без да загубите гаранцията си.
mitcd - специалист
BAlexandrov написа:
Аз се бях загледал в LG 32LH5000 ама чакам пак да е на промоция :lol: Той има ли такива хватки с USB-to? Трябва да попрочета...
Има. Софта им е един и същ.
torbalan - Дървен философ
мхм
мен ЛГ, самасамасаунг и панасоник изобщо не ме кефят....
загледал съм се по това

http://www.electron.bg/product_info.php ... s_id=21402

бива ли?
BAlexandrov - специалист
Sharp и аз ги гледам, но са скъпички... освен това DVB-C за мен е необходимост, защото съм на цифрова кабелна и да не ми се мотат декодери.
LED подсветката дали наистина е предимство и до колко, имате ли впечатления?

Тема "Избор на телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: