не знам колко стар модел е. но спецификациите му са по-добри от този, който си избрал 

solo5 написа:не знам колко стар модел е. но спецификациите му са по-добри от този, който си избралАми да ти кажа ... само по-голямата резолюция. Надали някога ще гледам Blu-ray филми, така че това не го намирам като някакво сериозно предимство. Всичко останало е еднакво. Да, по-висок контраст - дали е усеща видимо?
mitcd написа:Chefo77 имам същия телевизор LG 32LH2000 от една годинаБлагодаря, но засега ще се огранича малко откъм занимавки с телевизора. Малко са ми натоварени дните и нямам много много време да се бъзикам с него. Ако ти кажа, че не съм заглеждал дали имам USB ...
Модел с FulHD беше с 300 кинта отгоре.Лично съм доволен и 1360х768 си е чудесна картина .Има DVB-C и DVB-T.
Не знам дали знаеш но този телевизор има и плеар с БГ субтитри през USB което се намира на задния капак.От там с флашка или с преносим хард диск(до 1 терабайт) можеш да си гледаш HD филми (поддържа един куп формати и субтитри).Сваляш си филм от някой торент и си го гледаш дирекно на LCD то.
Само че има една подробност – трябва да си отключиш USB-то и да смениш софтуера с по нов.
Ако се интересуваш ще ти кажа как става номера.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: