solo5 написа:когато бях малък, парното работеше на макс, дървената дограма зееше, а аз си ходех по тениска и шорти у нас през зиматаОсвен зимата има още три сезона в годината.
... и никой не се притесняваше за влага

solo5 написа:когато бях малък, парното работеше на макс, дървената дограма зееше, а аз си ходех по тениска и шорти у нас през зиматаОсвен зимата има още три сезона в годината.
... и никой не се притесняваше за влага
vladimury написа:Та не разбрах като се направи замазка на пода кога е редно да се почва лепенето на плочки??? За редене на паркет разбрах кога за фугиране също, но за лепене НЕ. На другия ден ли, другата седмица ли, другия месец ли КОГА???Лепиш на другия ден и поизчакваш 5-6 дни да просъхне през фугите,после фугираш
chapara написа:Не разбирам,кое трябва да просъхне 5-6 дни.Аз такова нещо не съм виждал никога и никъде.Влагата си заминава по стените,било то итонг,мазилка,бетон,тухла.Ами,ако лепиш на хастар,трябва да чакаш замазката да изсъхне напълно за да фугираш
Лепиш на другия ден и поизчакваш 5-6 дни да просъхне през фугите,после фугираш
freeqwerty написа:Mозайкаchapara написа:Не разбирам,кое трябва да просъхне 5-6 дни.Аз такова нещо не съм виждал никога и никъде.Влагата си заминава по стените,било то итонг,мазилка,бетон,тухла.Ами,ако лепиш на хастар,трябва да чакаш замазката да изсъхне напълно за да фугираш
Лепиш на другия ден и поизчакваш 5-6 дни да просъхне през фугите,после фугирашЕ то ще се проточи цял месец.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: