Ето го и моя проблем!Нова къща с изба ,два етажа и след това таван!Днес съвсем случайно огледах отвора на комина който е изграден от бетонни коминни тела!Каква е същността на проблема!Майсторите са оставили само една дупка в избата а там ще ми е котела!Днес се качих на покрива да пусна по едно камъче във всяка една дупка а жена ми я оставих долу за да види кои камък ще падне/и си викам дано главата и да е под дупката
/
Някакси странно се почувствах след като нито един от камъните не падна в избата!След това вързах друг камък с един канап но влиза около 6м надолу и дотам/и във двете дупки влиза до едно и също място/!
Сетих се че майсторите ме накараха да взимам някакви преходи който сложиха!
Възможно ли е да има грешка при слагането?
Ако е от значение:
1.Като погледна от избата през дупката-небето го няма
2.Паля картон защото повече пуши,залепям го до отвора в избата-всичкият пушек се стеле в избата а не иска да излиза на горе!
Та давайте съвети какво да правя!Първата ми идея у здраво въже и една кама за цепене на дърва и със сила да я пускам но не знам дали ще има ефект!

Някакси странно се почувствах след като нито един от камъните не падна в избата!След това вързах друг камък с един канап но влиза около 6м надолу и дотам/и във двете дупки влиза до едно и също място/!
Сетих се че майсторите ме накараха да взимам някакви преходи който сложиха!
Възможно ли е да има грешка при слагането?
Ако е от значение:
1.Като погледна от избата през дупката-небето го няма

2.Паля картон защото повече пуши,залепям го до отвора в избата-всичкият пушек се стеле в избата а не иска да излиза на горе!
Та давайте съвети какво да правя!Първата ми идея у здраво въже и една кама за цепене на дърва и със сила да я пускам но не знам дали ще има ефект!