Здравейте колеги,значи аз първо тегля чертата с ръчната машина ,след това с коляното и готово.За рязане на по_ сложни фигури ползвам флекса. 

ebahti написа:режи с дъската плочката по диагонал-зимаш плочката и я налагаш на ъгала на стената точно по среза,затискаш я с 1та ръка и с добре премерен ъдар с длан я чупиш и ловиш. не се бъзикам но фнимавай да не стане сакатлък ако счупиш не както тр. плочата и се порежешИмам няколко шева от подобно чупене на фаянс, парчето, което пада надолу "по стената" се чупи не как трябва и ръба ...
inspo написа:Малко извън тематаМного се дразните и само забележки правите, лично държа поста ми да се знае към кой е насочен, затова е сложен тоя бутон .
PLOCHKATABG долу в ляво има бутон НОВ ОТГОВОР , не цитирай хората за щяло и нещяло , че е дразнещо .
inspo написа:PLOCHKATABG май не си чел правилата за писане във форумаТова което си почернил, няма нищо общо с това, за което говориш.
10. Когато отговаряте, водете се от принципа, да бъдете максимално полезни. Изказвайте се ясно и адекватно. Въздържайте се от излишни коментари и необосновано протяжни обяснения. Стремете се да не повтаряте казаното от потребителите преди Вас. Тези правила касаят изказванията по същество и нямат за цел да направят форума стерилен — чувството за хумор е изрично желано.
11. В цитатите включвайте само тези части от мнението на потребителя, които коментирате.
Не съм сигурен дали имаш и едно мнение без да си цитирал някой.
Не искам да се заяждам , просто ти казвам ,че дразни .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: