Термовентилите са повечко за ел или газови котли , може и с котли на твърдо гориво ама снабдени с повечко екстри и контрол -като електронна помпа с променлив дебит.
за буферен съд ще спорим зимата.

filmatoplo написа: За парната също , няколко са случаите на прегряване -особено белите тръби с ал вложка заминават на кино.след 100-120 градуса - та ако ще да е Хенко и менкоПитай ме мен, че се проклинам за тези тръби и аз съм с тях, няма по гадна тръба от тази с алуминиева вложка, гадост и зараза, текът за щяло и не щяло, ама вече са под мазилката, ще разбивам в скоро време да ги махам. Нова технология, нема що-БОКЛУК, тръба с фитинг под мазилка, хора не правете тази грешка ..Да цензура и новите технологии, има и добри, но тази не струвааааа. Да не говорим за цена на фитинг, 25 мм 17-18 лв, скапаняци .
naskov написа:Спестил си някоя защита, признай сиЕ са да кажа, че е изпълнено на 100% ще излъжа, не си крива душата, единственото, което съм спестил е това, че не използвах фреза за челосване, ама ако трябва да разчитам само на челосване, ебахти тръбата, тя се разтяга като локум при по големи температури.
filmatoplo написа:-абе под 10-12 000 лв няма парноДай боже всекиму
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: