Термовентилите са повечко за ел или газови котли , може и с котли на твърдо гориво ама снабдени с повечко екстри и контрол -като електронна помпа с променлив дебит.  за буферен съд ще спорим зимата.
 за буферен съд ще спорим зимата.

за буферен съд ще спорим зимата.
 за буферен съд ще спорим зимата..gif)
 100 % инсталациите пострадват когато спре за часове или дни , на сезон ми прецакват по 1 слънчева инсталация -копаят безразборно и късат кабели после с дни няма ток .Юпиеса издържа 5-10 часа и сетне системата завира и губи част от течността .Въстановяването и ми коства доливане наново 5-10 литра течност и тръгва , но ядовете остават .Повечето покриви нямат достъп мъкнеш стълби и истроменти.
 100 % инсталациите пострадват когато спре за часове или дни , на сезон ми прецакват по 1 слънчева инсталация -копаят безразборно и късат кабели после с дни няма ток .Юпиеса издържа 5-10 часа и сетне системата завира и губи част от течността .Въстановяването и ми коства доливане наново 5-10 литра течност и тръгва , но ядовете остават .Повечето покриви нямат достъп мъкнеш стълби и истроменти.  За парната също , няколко са случаите на прегряване -особено белите тръби с ал вложка заминават на кино.след 100-120 градуса - та ако ще да е Хенко и менко
 За парната също , няколко са случаите на прегряване -особено белите тръби с ал вложка заминават на кино.след 100-120 градуса - та ако ще да е Хенко и менко