В първия пост не е ейнхел, ми няк'ва друга... А тази, която взех е по-мощна... Само да издържи. Диска ... де да го знам, никога не съм работил с такива дискове и нямам представа как се представя и по какво се разбира дали си отива. Решил съм да го мъча, докато спре да реже плочките и тогава да купя друг. Чак ме сърбят ръцете вече да ги мятам тия бани и коридори...
Пък утре като си взема и перфораторчето, лелеее... голямо дупчене ще падне.
Сериозно обмислям да обиколя със силикон там където ваничката опира в стените, че да се получи борд и това, което тече отгоре пак да влиза нея. Че иначе голямо плескане ще настане, а и сякаш водата много бързо свършва. В началото набързо изхвърля малко, колкото явно е в повече, а после само си пръска лекичко. Само че докато срежа тухлата, някъде около 1-2 мин, вече взе да вдига прахоляк.
Пък утре като си взема и перфораторчето, лелеее... голямо дупчене ще падне.
Сериозно обмислям да обиколя със силикон там където ваничката опира в стените, че да се получи борд и това, което тече отгоре пак да влиза нея. Че иначе голямо плескане ще настане, а и сякаш водата много бързо свършва. В началото набързо изхвърля малко, колкото явно е в повече, а после само си пръска лекичко. Само че докато срежа тухлата, някъде около 1-2 мин, вече взе да вдига прахоляк.