Идвало ли Ви е на ъкъла, че този сифон може да си го направите "направи си сам". И аз миналата година бях пред такава дилема и в крайна сметка цената от 400 и незнам си колко лева за една ламарина (буквално) ме отказа. Нямам нищо против нещо да е скъпо, но за толкова пари трябва да е от злато. И се реших проблема сам. Поръчах си да ми направят линеен сифон в една фирма занимаващи се с метали. Онзи във фирмата смята, черта ... и накрая ми казва невероятната сума за направата (включително материала) от 12 !!!! (дванадесет) лева. Всичко от 2мм нераждавейка (много по-дебело от оригиналния). Единствено, че дължината при мен е 30см (поради нестандартния монтаж, който направих). Довечера ще кача снимки.  
ааа да, и това дето се нарича сифон всъщност не е сифон а си е канал. Под него трябва да си сложите истински сифон.

ааа да, и това дето се нарича сифон всъщност не е сифон а си е канал. Под него трябва да си сложите истински сифон.

.gif)
 Бях им казал капака да лежи върху две шини на тялото, но те като са препредавали работата от един на друг накрая са решили да го направят с крачета (и така не е проблем )
  Бях им казал капака да лежи върху две шини на тялото, но те като са препредавали работата от един на друг накрая са решили да го направят с крачета (и така не е проблем )