Козирката над терасата на третия ми етаж е по-тясна с 0.8м спрямо терасата, и зимно време се пълни със сняг, а при проливен дъжд, тръбичките за отвеждане на водата не смогват, и се пълни терасата с вода. С какъв материал би било най-практично да я разширя тази козирка, за да покрия цялата тераса. Основната идея е, монтажа да е най-безопасен, което предполага , захващане отдолу нагоре (понеже ме е страх да работя отгоре на бъдещата козирка). Трайността на материала също не бива да се пренебрегва, а финансовата част в тази криза е едно на ръка. Моля за идеи, а ако има снимки на подобни решения би било прекрасно.
fbr написа:Козирката над терасата на третия ми етаж е по-тясна с 0.8м спрямо терасата, и зимно време се пълни със сняг, а при проливен дъжд, тръбичките за отвеждане на водата не смогват, и се пълни терасата с вода. С какъв материал би било най-практично да я разширя тази козирка, за да покрия цялата тераса. Основната идея е, монтажа да е най-безопасен, което предполага , захващане отдолу нагоре (понеже ме е страх да работя отгоре на бъдещата козирка). Трайността на материала също не бива да се пренебрегва, а финансовата част в тази криза е едно на ръка. Моля за идеи, а ако има снимки на подобни решения би било прекрасно.За да не се гадае каква ти е останалата част на терасата сложи поне една снимка за ориентир .