Скоро като си пооправя новата рабоилница(наскоро започнах да се принасям ще я снимам). 

Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
mladkal написа:Миналият петък (11ти.06) ви споменах, че в магазин "Конрад" си намерих едни кутиики, които ги водят за "електронни елементи". Аз от електроника много не отбирам, но за сметка на това имам доста бурми (супер много ме кефи тая дума),т.е. различни по вид болтчета, винтчета, гайки, шайби, зегерки и т.н скрепителни елементи. Те обаче са пръснати по разни кутийки от кремове на булката, от млека на малкото и квот се сетите... Закупих си неколцина броя и сега ми предстои не леката задача да ги сортирам и подредя, за да ми е по-лесно, организирано, удобно. цената на една такава кутия е под 2 лева (за някои от вас може да е непосилна сума, но за мен кеф цена не знае)
Прилагам няколко снимки, а по-нататък във времето и един рафт-организиран точно за тези дребни "съкровища", идеята за който ми хрумна съвсем скоро.
mladkal написа:Румба, бащата -лека му пръст, едно време не само си ги беше очертал с молив, но си ги беше боядисал с по-светъл от основният цвят боя. Така направо ти вадеше очите и винаги знаеш, кое не е на мястото си и кое къде требва да е....Това за инструмента кой къде да бъде и как е очертан ми е разказвал мой приятел авиомеханик.Те са ползвали специални сандъчета и всяко нещо си знае мястото,защото ако забравиш накой гаечен ключ вътре в самолета при двигателя може да стане голяма беля,ние в тези гаражи няма да летим
аз все още правя реорганизации, но един ден като кандисам и булката ме изнерви, ще избягам долу в работилницата и това ще направя...
ПП. батко, кат седиш тука и блееш поне си пускай скайпа, та да те ползваме на лични по предназначение...Наздраве!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: