Моите инструменти съм ги купувал кога за което съм имал пари. Приятелите като имаха пари ходеха и си гледаха кефа по разни почивки и заведения, а аз купувах инструменти. Освен това имам доста неща от баща ми и дядо ми, като разни там рендета и тем подобни, както и триоперационка, банцик и фреза. Инструментите за които се сещам в момента са - винтоверт Ейнхел (към 100 лв), бормашина ейнхел 70лв, малък ъглошлайф Блек енд декер 70 лв., пендула (герунг) на Райдер към 150 лв, зеге Прокрес за 90лв, виброшлайф райдер за 20 лв, комплект гедоре на Форсе 120 лв, телоподаващо 450лв, и още една камара неща на които вече не помня марка и цена - лазерен нивелир блек енд декер, газова горелка, перфоратор неизвестна марка, оберфреза + фрезери, комплекти клещи и отвертки.... Оборудвах и един голям куфар за джипката, достатъчен за основен ремонт по време на път и др.
Абе общо съм го смятал над 3500 лв за инструменти (без наследените).
Аз предпочитам да си купя някакъв инструмент вместо нови дънки или маратонки....
Абе общо съм го смятал над 3500 лв за инструменти (без наследените).
Аз предпочитам да си купя някакъв инструмент вместо нови дънки или маратонки....