Snejina написа:Ясно. Чудех им се.. Тъкмо бях решила да не ги пипам тази година и ти ме разубеди.Ето и обещаните снимки.Ще ги резна и аз малко тогава. Като си идеш вземи направи една снимка да ги видим как са сега.

Snejina написа:Ясно. Чудех им се.. Тъкмо бях решила да не ги пипам тази година и ти ме разубеди.Ето и обещаните снимки.Ще ги резна и аз малко тогава. Като си идеш вземи направи една снимка да ги видим как са сега.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
raiskoto написа:Четох ви вчера и реших да се спра на Пиракантата и аз.Ще трябва да ги изчакаш няколко години за да станат хубави растения. По-добре си купи 2-3 готови от разсадник, струват по 3-6 лв, зависи от къде и какъв вид купуваш. Ако ти е мерак, после можеш да си го размножиш с резници, до колкото растения искаш. По-бързо ще растат, отколкото от семена.
Тъй като първо трябва да преборим бурена си мисля да засадя семенцата ,които ще купя в много кофички от кисело мляко и като поотраснат да ги сложа в градината ?
Предполагам ,че ще е наред.Само ,че не можах да разбера дали има определен период ,в който се засаждат.
Вие знаете ли ?
Благодаря предварително.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: