• 1
  • 2
Съвети за начинаещи готвачи.
filmatoplo - майстор
В материала преди варене ли . :? Цели зрънца или счукани и колко на колко литра. :)
ieiei - специалист
В материала преди варене ли .
Да , пакетче от магазина (колко грама е незнам)20/30 зрънца на 100л.
Толкова слагам аз(на гроздова).
Gadnyara - специалист
Внимавайте с тази подправка! Не се харесва на всички!
Преди ~15 години баща ми сложи такава гадост в ракията и се наложи да пропия водка и 'винпромска' ракия.. за един сезон.
Това дава особен аромат (за мен смрад) на всяко нещо, към което се добави и е по-силен основния.
Срещал съм доста рецепти за блатни риби с Кориандър - явно притъпява миризмата на тиня.
  • 1
  • 2

Тема "Кориандър" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: