Моята кухня е със същото разположение,но май е малко по-голяма-от чупката/комина/ до страничната стена/страната където е печката ти/ е 250 см,а самият балкон е широк 115 см.
На пролет ми предстои ремонт/от панел/ и виждам много добри решения при теб. Панелката ми е т.н."пломба".
Много красиво е станало при теб !
P.S. Къде са тръбите за парното и радиатора ?
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Galy
- специалист
21 мнения в "кухня-с присъединена тераса"
boby75
- специалист
KIBRIT написа:Моята кухня е със същото разположение,но май е малко по-голяма-от чупката/комина/ до страничната стена/страната където е печката ти/ е 250 см,а самият балкон е широк 115 см.Няма парно,няма да има и никога-отрязал съм тръбите..В Плевен е. Квартал" Дружба"беше подготвен за парно през татово време,но така си остана.Топля се с климатици-инвертори.Днес ще снимам и отвън.
На пролет ми предстои ремонт/от панел/ и виждам много добри решения при теб. Панелката ми е т.н."пломба".
Много красиво е станало при теб !
P.S. Къде са тръбите за парното и радиатора ?
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 2:19 pm, променено общо 3 пъти.
boby75
- специалист
mita6kiii написа:Дай снимки и на кух. маса.Готина ми се струва.Масата и столовете са calligaris.Столовете бяха с дамаска зебра и аз ги претапицирах.Взех ги от един англичанин ,който си тръгваше от България.Имал къща тук и беше ги изкарал на пазара за колите в Плевен с една каравана .Добре че отидох рано и питах колко пари иска-120 лв със столовете.Късмет голям.Счупено е стъклото на долния плот,но аз няма къде да я разпъна-става 240см. дълга.ще пусна снимките довечера ,защото сега съм на работа.
boby75
- специалист
boby75 написа:Снимки отвън.Опитах максимално да доближа цвета на мазилката с цвета на блока.mita6kiii написа:Дай снимки и на кух. маса.Готина ми се струва.Масата и столовете са calligaris.Столовете бяха с дамаска зебра,но аз ги претапицирах.Взех ги от един англичанин ,който си тръгваше от България.Имал къща тук и беше ги изкарал на пазара за колите в Плевен с една каравана .Добре че отидох рано и питах колко пари иска-120 лв със столовете.Късмет голям.Счупено е стъклото на долния плот,но аз няма къде да я разпъна-става 2.40 дълга.ще пусна снимките довечера ,защото сега съм на работа.
Прикачен файл
400.jpg (69.79 KиБ) Видяна 9854 пъти
Прикачен файл
401.jpg (86.68 KиБ) Видяна 9854 пъти
Прикачен файл
403.jpg (76.1 KиБ) Видяна 9854 пъти
Последна промяна от boby75 на нед авг 29, 2010 7:59 pm, променено общо 2 пъти.
boby75
- специалист
boby75 написа:Снимки и на масата:boby75 написа:Снимки отвън.Опитах максимално да доближа цвета на мазилката с цвета на блока.mita6kiii написа:Дай снимки и на кух. маса.Готина ми се струва.Масата и столовете са calligaris.Столовете бяха с дамаска зебра и аз ги претапицирах.Взех ги от един англичанин ,който си тръгваше от България.Имал къща тук и беше ги изкарал на пазара за колите в Плевен с една каравана .Добре че отидох рано и питах колко пари иска-120 лв със столовете.Късмет голям.Счупено е стъклото на долния плот,но аз няма къде да я разпъна-става 240см. дълга.ще пусна снимките довечера ,защото сега съм на работа.
Прикачен файл
404.jpg (93.79 KиБ) Видяна 9847 пъти
Прикачен файл
405.jpg (75.88 KиБ) Видяна 9847 пъти
Прикачен файл
406.jpg (73.82 KиБ) Видяна 9847 пъти
Прикачен файл
407.jpg (82.42 KиБ) Видяна 9847 пъти
boby75
- специалист
boby75 написа:KIBRIT написа:Като гледам си махнал и едната странична стена.на този блок има трегер който носи горния етаж и лицев панел,който оформя фасадата-може да се махне целия,но аз оставих десния, защото така ми е удобно-дели ми хладилника от работния плот-така се вижда само лицето му и стои в ниша.Доста питах преди да махна левия панел и накрая намерих строителния техник,който построил блока.Тогава работил в смк.Той ми каза , че мога да махна и от двете страни.обясни ми,че първо се слага трегера и тогава лицевия се заварява.оставих панелчето което оформя терасата,като преди това му извадих една по една планките,които го държат,защото бяха страшно изгнили и отблизо 12мм дебели бяха останали около 5мм .като ги натиснеш сериозно и се чупят.после надзидах с итонг, като преди това заварих шипове от бетонно желязо по 5-6см върху металния парапет,пробих дупки в итонга и това ми беше първи ред.Отвътре е с вата и картон навсякъде на конструкция.Тръбите на климатика влизат в спалнята ми и минават зад гардероба там .Външното тяло е под прозореца на спалнята -така спестих място да ги крия в кухнята и не се вижда нищо и в спалнята.Утре ще пусна и други снимки. Не съм майстор строител,не искам никой да уча или да се хваля с това-просто да съм от полза на някой.Когато правих ремонта преди 3 години не съм и знаел за подобни форуми.щеше да ми е по лесно.Както виждате съм нов тук и чак сега публикувам какво съм правил.
Това дали е позволено принципно ?
Под дограмата,как е направено-с итонг или гипсокартон ?
Възможно ли е да пуснеш още снимки,ако може и отвън !?,Също и на тръбите на климатика.
Тема "кухня-с присъединена тераса" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература