Захванал съм вкъщи да правя гипскартон, но ми омръзна да се мъча с някакъв измислен акумулаторен винтоверт, затова си търся нещо по добро. Спрях се на това Спарки BVR 64E http://tomika.bg/index.php/detail/view/591 . Какво ви е мнението за него, става ли за работа с гипскартон? Може и някое друго предложение но в този ценови диапазон. 
- 1
- 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Panzer
- специалист
16 мнения в "Мнение за винтоверт."
housedoktor
- майстор
За мен е тежък и неудобен специално този
lambov
- специалист
Колегата ти казва, че са мъка. Не са за професионална работа; 1-во - разликата в оборотите, 2-ро акумулаторните не са на сметка, защото батериите им се скапват след време, а са скъпи и излиза че батериите са като консуматив. Ковти е нещо да ти спира работа или да ти губи времето щот трябва да се зарежда.Времето е пари. 3-то нямат съединител, ограничител и настройка за дълбочина. За тия парички машинката е добра.
solo5
- майстор
marian1
- майстор
ми то ако ти е за един път,ако имаш обикновена бормашинка,си купи само един накрайник с шапчица и си готов- инвестиция около 2 лв, ако нямаш и много ти е зор да си купиш все пак машинка-ми вземи си райдер-към 50-60 лв -за един път ще ти свърши чудесна работа,такава ползвам от години-а тя ми е подарък от един който я взел от заложна къща-единствено съм и сменил кабела с 5 метров-ако ме послушаш щом ти е за един път само-дори и 100 лв за почерпка ще ти останат 
Kasper
- специалист
Нека да споделя нещо относно Skil 6222. НЕ СТРУВА!!!
Модела идържа едва 10 месеца ... вярно интензивна работа, но повредата е изронено ПЛАСТМАСОВО зъбно колело на ел. двигателя. До тук нищо неочаквано - евтина машина, прилично количество работа, проблем.
Цената на резервият двигател е изненадата - ПРОДАВА СЕ ЕДИНСТВЕНО КОМПЛЕКТ С РЕДУКТОРА!!! ЦЕНА 75 лв.!
Това ако не е подигравка незнам какво е.
Имаме един стар B&D, който е на около 5 години и струваше към 100-на лв. просто няма патронник. Не че не се е развалял, но няма ремонт повече от 30-40 лв. дори и на годината веднъж да влиза в сервиз пак се понася.
При Skil-a това с резервните части си е направо подигравка. Кото платя и труд за монтаж на ел. мотора с редуктора май по-добре нова!
Модела идържа едва 10 месеца ... вярно интензивна работа, но повредата е изронено ПЛАСТМАСОВО зъбно колело на ел. двигателя. До тук нищо неочаквано - евтина машина, прилично количество работа, проблем.
Цената на резервият двигател е изненадата - ПРОДАВА СЕ ЕДИНСТВЕНО КОМПЛЕКТ С РЕДУКТОРА!!! ЦЕНА 75 лв.!
Това ако не е подигравка незнам какво е.
Имаме един стар B&D, който е на около 5 години и струваше към 100-на лв. просто няма патронник. Не че не се е развалял, но няма ремонт повече от 30-40 лв. дори и на годината веднъж да влиза в сервиз пак се понася.
При Skil-a това с резервните части си е направо подигравка. Кото платя и труд за монтаж на ел. мотора с редуктора май по-добре нова!
solo5
- майстор
Kasper ти за тези 10 месеца интензивен труд 1000 пъти си му изкарал парите на Skil-а
А и Panzer доколкото разбрах го търси за домашна работа
А и евтините home марки са така - ако не ги ползваш всеки ден ще издържат години, ако ще е за профи употреба е по-добре нещо по-марково
А и Panzer доколкото разбрах го търси за домашна работа
А и евтините home марки са така - ако не ги ползваш всеки ден ще издържат години, ако ще е за профи употреба е по-добре нещо по-марково
- 1
- 2
Тема "Мнение за винтоверт." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература