Mapek написа:Ники274, боб ли хвърли та разбра, че знанията са ми единствено от форумите?Mapek освен предпоследния ти коментар,останалите по темата само се заяждаш и ми приказваш глупости.Как да те взема на сериозно,като се изказваш непрофесионално.Не знам какъв човек трябва да си за да кажеш,че безопасността не е толкова важна...
Доста време не бях влизал във форума точно заради такива всезнайковци като теб и вече съжалявам, че го направих изобщо тази вечер.
Бъди здрав, аз пак ще "изчезна", но ти не си само полезен на аудиторията с постоянните си претенции за най-знаещ
Човешкия живот няма ли значение за теб?Толкова ли нищо не струва,че безопасността му да не е от толкова голямо значение?
И за мен си не съм твърдял, че съм всезнайко.Но пък ти мернах постовете из сайта и видях че си обиколил почти всички раздели като си давал мнения.Не съм ги чел колко са качествени,но излиза,че ти си многознайкото и май в мое лице виждаш конкуренция относно една тема и три коментара.Твой си е проблема дали ще влизаш в сайта или не, а и едва ли ще трогнеш някой.
Повечето теми в сайта са от хора ,които нещо не им е ясно и искат да им се изясни ситуацията.За това и има такива които разбират и ако са компетентни дават своето мнение по въпроса.От твоите коментари по темата не спадаш в нито една от двете групи.Предполагам си достатъчно умен да се определиш към каква друга група спадаш ; )
Пп извинявам се за спама