Това
Осъзнавам проблемите на това решение. Въпросът е възможно ли е все пак от нормативна гледна точка (разбрах от едно от мненията, че не е).
Оказа се, че за завоя на 180 традуса съм Ви заблудил от временното решение в момента. Реално като се върже висящата чиния, завоя е на 75 градуса.
По въпроса за прага, сигурно може да се монтира преходник, без да има праг. Но даже и без праг, самото стеснение при прехода крие въпросителни.
ribnikolaevi написа: Но моля тези, с опита на направени ВиК инсталации на две тоалетни да се въздържат, да не скачат веднага, надявам се да чуя мнението на някои уважавани от мен ВиК специалисти.беше, защото очаквах първата (да не кажа първичната) реакцията на повечето. Ако аз самия нямах притеснения и въпросителни, не бих питал.
Осъзнавам проблемите на това решение. Въпросът е възможно ли е все пак от нормативна гледна точка (разбрах от едно от мненията, че не е).
Оказа се, че за завоя на 180 традуса съм Ви заблудил от временното решение в момента. Реално като се върже висящата чиния, завоя е на 75 градуса.
По въпроса за прага, сигурно може да се монтира преходник, без да има праг. Но даже и без праг, самото стеснение при прехода крие въпросителни.
Прикачен файл
.jpg (64.11 KиБ) Видяна 3703 пъти
Последна промяна от ribnikolaevi на чет окт 14, 2010 10:11 am, променено общо 1 път.