Да кажа и аз. Много от програмите имат демо или траял версии. Прекрасно! Но като свърши срока какво - да я купувам ли? Ако с това си изкарвам хляба - може би. Но аз поша 15-20 сериозни писма в годината. Е струва ли си да дам 300лв. за офис пакет?! От друга страна защо на на си оформя писанието лесно и красиво. Или да си поиграя с някоя картинка? Или да си спася няколко Gb информация, която само за мене е много ценна. Да ама тези неща не стават с 90% от безплатните програми, защото десетки хиляди се упражняват да пишат програми и остави, че не вършат работа, но и ти сбъгявят компютъра.....
Така че какво лошо, ако ползвам за лични цели върховите достижения. Нали сме християни! А който печели с тяхна помощ - да си плаща. Аз за моята работа всички средства за производство съм си купил. Но като дойде при мене клиент - мери, пробва и нищо не купи. Е аз пари ли да му искам за това....

Така че какво лошо, ако ползвам за лични цели върховите достижения. Нали сме християни! А който печели с тяхна помощ - да си плаща. Аз за моята работа всички средства за производство съм си купил. Но като дойде при мене клиент - мери, пробва и нищо не купи. Е аз пари ли да му искам за това....