MarSim написа:Здравейте!Няма начин да закърпиш язвите върху плочките и да стане сполучливо. Виж нещо компонентно за цялата пърека , но ще има още разходи.
Извинявайте, че се намесвам във вашата тема с моя въпрос, но мисля, че не е толкова важен, че да отварям нова.
Проблемът ми е следния. Около вилата (по 1,20 м) обиколихме с бетонови пътеки и уж да е по-здраво и красиво - сложихме и бетонови плочи, като майсторите ни бяха добри и правеха всичко както трябва.
Това беше миналата есен. Тази пролет почти всички тротоарни плочи са изронени. Не знам какво са ни продали от борсата, но ги купихме за първо качество, а сигурно са 10-то, но явно си ни е личало, че не разбираме и са ни излъгали.
Показали са се кръгли камъчета. Даже не знаехме, че вътре е пълнеж, а не само бетон.
Има ли начин да забъркаме някаква "атомна смес" от цимент и още нещо и сами (лежейки по корем) да замажем отгоре плочите, за да не изчезнат и камъчетата. Много ни се иска да стане и здраво, защото като се сетя какви пари се пръснаха, направо ми се вдига кръвното.