Сега нали захладня , та си пуснах циркулационната помпа да ми върти през серпентината на бойлера който е включен на ток , така 35 градусова вода ми циркулира по радиаторите
и пречупи въздуха в стаите -беше си 

Herr Flick написа:Аз съм с котле на ток направено от нагревател на бойлер. С 3 киловата топля 3 стаи + баня и черна кухня и ми излиза по 4-5 лева на ден към днешна дата, като работи по 20 часа в денонощието. Зимата не знам, колко ще стане, но като цяло няма да ми е много по-скъпо отколкото на дърва и въглища както бях предните години, а качеството на топлина е почти същото.Ай ся всички топлотехници да си набутат дипломите в г.за, че ми изчисляват котли по 15+ киловата за отоплението на един апартамент.
Herr Flick написа:Аз съм с котле на ток направено от нагревател на бойлер. С 3 киловата топля 3 стаи + баня и черна кухня и ми излиза по 4-5 лева на ден към днешна дата, като работи по 20 часа в денонощието. Зимата не знам, колко ще стане, но като цяло няма да ми е много по-скъпо отколкото на дърва и въглища както бях предните години, а качеството на топлина е почти същото.Какво е черна кухня, и какво топлиш- къща или апартамент?
fbr написа:Напълно съм съгласен със fbr.Herr Flick написа:Аз съм с котле на ток направено от нагревател на бойлер. С 3 киловата топля 3 стаи + баня и черна кухня и ми излиза по 4-5 лева на ден към днешна дата, като работи по 20 часа в денонощието. Зимата не знам, колко ще стане, но като цяло няма да ми е много по-скъпо отколкото на дърва и въглища както бях предните години, а качеството на топлина е почти същото.Ай ся всички топлотехници да си набутат дипломите в г.за, че ми изчисляват котли по 15+ киловата за отоплението на един апартамент.
А, и математиците-също.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: