Това изваждане на кабелите от кнауфаджийте според мен не е много удачно понеже със сигурност няма да го изкарат точно а ти неможе да монтираш на различни височини и ще остават дупки като си местиш кабелите (СВТ в гофре според мен).Освен това дори и да е точно трудно ще центроваш короната защото ще има дупка,за конзолите може да става но кутиите където трябва да ти изкарат 3-4 кабела.По-добрия вариант(според мен) е да искаш да ти бележат ориентировъчно с молива мястото и ти като изрежеш да си ги извадиш.Разбира си за целта трябва да си ги фиксираш с перфоратора (на кутиите също фиксирани и усукани) и да минеш преди боята така се виждат и носещите профили който също трябва да избягваш при изрязването.Не бива да те притеснява когато дупчиш че отзад има кабел (не е нужно да дупчиш хамалската естествено),аз винаги така се разбирам с кнауфаджийте и досега не съм прецаквал кабел.Иначе мундарите кнауфаджии както могат да не бележат така могат и да не извадят.
Като се прави инсталация в стени от гипсокартон често се пропуска изискването конструкцията да е заземена.
Значи трябва да се пусне заземяващ кабел към системата за изравняване на потенциалите, ако има такава или към РЕ шината на апартаментното табло.
Тук не може да се разчита на картонаджиите, затова ел. монтажникът трябва да провери, че всички части на конструкцията са надежно електрически свързани и да я заземи.