krakalski написа:1. Как е осигурен приток на свеж въздух ???1. Притока на въздух е от стаята
2. Погледни горивните камери на Дявач.
3. Комина се смята по емпирична формула с участие на височина и площ, т.е. при голяма височина може малък отвор а при малка височина е необходим голям отвор.
4. Препоръчвам монтаж на топлообменник на изхода на димните газове от комина (осигурява 6-8 kW).
минава водата (топлата) за битови нужди.
 2. Гледах и камерите на Дявач но ми идват малко скъпички ! Аз търся нещо до 800-900 лв не повече че да останат пари  и за "обличане" на камерата 3.Моя комин е висок има още 18 м. комин над мен ! Значи мога да мина от Ф200 на ф 130така ли да разнбирам !?
  2. Гледах и камерите на Дявач но ми идват малко скъпички ! Аз търся нещо до 800-900 лв не повече че да останат пари  и за "обличане" на камерата 3.Моя комин е висок има още 18 м. комин над мен ! Значи мога да мина от Ф200 на ф 130така ли да разнбирам !?  4. Какво представлява този топлообменик !
 4. Какво представлява този топлообменик !
 Радиаторите ми са 6kW а на камината дават 8 W на водната риза -неможе ли да изкара  поне 6kW ? Лелеее чисто откачам вече  ? Пич
 Радиаторите ми са 6kW а на камината дават 8 W на водната риза -неможе ли да изкара  поне 6kW ? Лелеее чисто откачам вече  ? Пич.gif)
 А грозна горивна камера колкото и с каквото и да я обличам няма да стане по-красива
 А грозна горивна камера колкото и с каквото и да я обличам няма да стане по-красива  Няма ли по-евтини горивни камери с подобна визия
   Няма ли по-евтини горивни камери с подобна визия  
 няма да сгрешиш! Пък ако е и хубава комшийката и аз мога да дойда да  видя камината !
 няма да сгрешиш! Пък ако е и хубава комшийката и аз мога да дойда да  видя камината !