Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
nihonjin - специалист
Аз бих си оставил 1/4 от терасата като тераса. В десния долен ъгъл.
Отляво си оформяш кът за спане в завоюваната тераса.

За зидовете; по принцип фасадните зидове на ЕПК не са носещи, но се консултирай все пак с инженер. Лично аз като гледам прозорците и вратите към терасата мисля че външния зид не е носещ. Вътрешните зидове не са носещи. Тези които граничат със съседните жилища са носещи.
krumus - помощник
Това е интересно като предложение, но си мисля дали не е по-добре да си обособя спалня зад "1/4 терската" с една 15-см. стеничка от гипсокартон,с някаква плъзгащи се врати, тъкмо сътрин ще е екстра за цигарка направо от спалнята, сега ще се опитам да го направя на ArchiCAD, и да видя какво обзавеждане ше може да влезе.
Emerald - модератор
Няма да пипаш терасата! Надрасках ти набързо два варианта, само че от антрето и в двата се минава през кухненския бокс. Повече ме домързя да мисля. Ще ти ги сканирам утре.
krumus - помощник
Много ще ми е интересно какво си измислил, аз също се постарах и направих нещичко, но утре ще го кача от офиса.
ICC - специалист
Качвам моето предложение в галерията на форума в "скици". За съжаление малко се увеличава площта на коридора, но се получава кухненски бокс с кът за хранене, влизането е директно в хола и няма преход. В коридора има място за много голям гардероб, ако правилно съм предположила,къде е входната врата. Спалнята стана съвсем прилична и има всичко необходимо в нея. Успех в преустройството! :)
krumus - помощник
Нещо не я открих, търсих в целия форум но я няма или все още на са я удобрили.
ICC - специалист
Пуснах я в скици, но беше доста късно и сигурно админа не е реагирал още. Забравих да пиша, че терасата се запазва изцяло.
Скица
ICC - специалист
Май се справих сама, дано да съм го закачила файла, досега не ми се получаваше. :x

Прикачен файл

garsoniera-forum.jpg
garsoniera-forum.jpg (44.29 KиБ) Видяна 5386 пъти
krumus - помощник
Това е което аз успях да измисля, не е нещо не виждано, но с толкова акъл толкова работа :wink:

Прикачен файл

garso-1.jpg
garso-1.jpg (88.62 KиБ) Видяна 5342 пъти
krumus - помощник
Е то още две снимки.

Кажете какво не Ви харесва и с кое съм се справил добре, освен че цветовете не мога да ги подбера добре, можеби защото нямах голям избор :-P но и пък и съм даста бос в тази област, знам само че кухнята искам да е Venge но как да го съчетая с останалото не знам.

Прикачен файл

BASIC-FRONT-11.jpg
BASIC-FRONT-11.jpg (97.13 KиБ) Видяна 5337 пъти

Прикачен файл

BASIC-TOP1.jpg
BASIC-TOP1.jpg (63.55 KиБ) Видяна 5337 пъти

Тема "Преустойство на гарсониера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: