Здравейте,нека и аз да се включа.Първото,което не мога да разбера защо ти е този тройник,а не сложиш обезвъждушителя направо на камерата,ако искаш да е по-високо си сложи удължител.В твоя случай си мисля,че тройника събира въздух в горната част,където е тапата.И другото,аз лично не бих оставил тези хромирани фитинги без наблюдение,защо не сложи поцинковани-имам им повече вяра,и при условие,че ще ги скриеш какво ти пука,че не са красиви.
Това си е лично мое мнение.

Това си е лично мое мнение.

Ако го няма тройника няма къде да навия гилзата
  Ако го няма тройника няма къде да навия гилзата   Можеше да сложа тройник на изхода на камината и там да навия гилзата но тая вече свърши - всичко е заварено и няма вадене
  Можеше да сложа тройник на изхода на камината и там да навия гилзата но тая вече свърши - всичко е заварено и няма вадене   По инсталацията никъде не съм ползвал поцинковани фитинги защото бях чел че при температури над 60 градуса цинкът променял електрохимичните си свойства и вместода пази  - ускорява корозията !Затова съм ползвал фитинги от чугун (черни)
 По инсталацията никъде не съм ползвал поцинковани фитинги защото бях чел че при температури над 60 градуса цинкът променял електрохимичните си свойства и вместода пази  - ускорява корозията !Затова съм ползвал фитинги от чугун (черни)  

.gif)
 1 клиент беше благодарен и гътна едно 20 кила .
 1 клиент беше благодарен и гътна едно 20 кила . 

И аз след 25 декември ще гътна едно около 200 кила ама ще трябва да си го ям сам
   И аз след 25 декември ще гътна едно около 200 кила ама ще трябва да си го ям сам