Ще му свикнеш, не се шашкай - и аз като чета - всичко ти е наред, дори може да се намали скоростта на помпата, ама не пипай нищо засега.

ESPACE написа:Проблема на мен ми е че на 60 градуса като работи парното радиаторите са топли но не горещи, като го подкарам на 75-80 не мога да си държа ръцете на тях (логично по-висока темп.), но тия които ми го изпълняваха ми казаха, че нормалната му темп. е 60 градуса.Това ми е проблема.Но щом за вас всичко е ОК така ще го оставя или директно ще ида да питам майсторите.Това е.Мерси на всички дали съвет по темата.casio написа: та въпроса ми е завит или отвит трябва да е въпросния вентил когато работи парното или не се пипа въобще, да не би в тях да е проблема?Какъв всъщност ти е проблема на теб? Ти проблеми нямаш поне като чета какво си писал до момента. Проблема е, че не са ти обяснили нещата тези, които са ти правили инсталацията.
filmatoplo написа:Добре де на 60 градуса -студено ли ти е в стаите .На тия температури сега с 25 глидера на 30-тина квадрата северно изложение сигурно не му е много топло. Да хвърля дърва и да сипва гроздовата - нищо му няма на парното, само глидерите са му малко недостатъчно явно.
casio написа:В крайна сметка за мен парно е да стоя по тениска а вън да е минус 25.ашколсун ама това не се среща често по земята с инсталации с камини, по често е в космическите станции:-D
casio написа:налял съм си една отлежала......ракия .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: