Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ще му свикнеш, не се шашкай - и аз като чета - всичко ти е наред, дори може да се намали скоростта на помпата, ама не пипай нищо засега.
filmatoplo - майстор
И мойта се оправи снощи като изрових сухи дърва :lol:
casio - специалист
ESPACE написа:
casio написа:
та въпроса ми е завит или отвит трябва да е въпросния вентил когато работи парното или не се пипа въобще, да не би в тях да е проблема?
Какъв всъщност ти е проблема на теб? Ти проблеми нямаш поне като чета какво си писал до момента. Проблема е, че не са ти обяснили нещата тези, които са ти правили инсталацията.
Проблема на мен ми е че на 60 градуса като работи парното радиаторите са топли но не горещи, като го подкарам на 75-80 не мога да си държа ръцете на тях (логично по-висока темп.), но тия които ми го изпълняваха ми казаха, че нормалната му темп. е 60 градуса.Това ми е проблема.Но щом за вас всичко е ОК така ще го оставя или директно ще ида да питам майсторите.Това е.Мерси на всички дали съвет по темата.
Bobivan - специалист
Като не можеш да се наядеш с 2 кюфтета питаш готвача ,или си взимаш трето????? :lol: :lol: :lol:
filmatoplo - майстор
Добре де на 60 градуса -студено ли ти е в стаите . :?
ESPACE - майстор
filmatoplo написа:
Добре де на 60 градуса -студено ли ти е в стаите . :?
На тия температури сега с 25 глидера на 30-тина квадрата северно изложение сигурно не му е много топло. Да хвърля дърва и да сипва гроздовата - нищо му няма на парното, само глидерите са му малко недостатъчно явно.
casio - специалист
Ами проблема не е че е студено.В крайна сметка за мен парно е да стоя по тениска а вън да е минус 25.Ама явно няма как да стане при поддържане на 60 градуса (поне моето).Затова сега е на 80 градуса гори та се къса, налял съм си една отлежала......ракия и ви казваме с жената наздраве.Бях се притеснил че нещо парното не е наред.
На всички отзовали се на смешния ми въпрос Благодаря.
Transporterr - специалист
casio написа:
В крайна сметка за мен парно е да стоя по тениска а вън да е минус 25.
ашколсун ама това не се среща често по земята с инсталации с камини, по често е в космическите станции:-D
casio написа:
налял съм си една отлежала......ракия .

шсе сетиш, това оправя нещата когато парното е слабо :)
Владислав Керанов - напреднал
Да се (в)метна и аз :)

1.Колко трябва да е налягането в системата (затворена)- при запалена и при незапалена камина(камера)?
2.Кога се обезвъздушават радиаторите-при запалена или при незапалена камина?

Тема "Как се борави с парно????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: