chapara, точно това имам в предвид, но так аили иначе ще сложа и втори сифон за останалата част от банята! Това с ъгъла има ли някакво значение или просто ще ме улесни с наклона като заливам замазката на пода?
dpp написа:chapara, точно това имам в предвид, но так аили иначе ще сложа и втори сифон за останалата част от банята! Това с ъгъла има ли някакво значение или просто ще ме улесни с наклона като заливам замазката на пода?Ще те улесни изключително много,от сифона по диагонал пускаш една майка с наклон към сифона,а от двете и страни имаш две повърхнини с лек наклон към тази майка.С втория сифон ще си вкараш голям автогол,ако не понижиш нивото на поддушовия под(с една дума да прекъснеш плочките.В момента правя две бани с понижението,но не съм ги снимал,а това може да стане едва след празниците,като там пък подушовото е с линеен сифон.Идеята е да няма прагове които цял живот да прескачаш.И все пак не разбрах за какво ти е втория сифон ,при положение че няма да си с душ кабина ,а с перде?