По принцип се отоплявам с климатици в къщи, но имам и камина и исках да си я паля, но от време на време дими и започва на очите да люти даже. Самите дърва са мокри и димят, но гледам да ги изсуша вътре преди да ги запаля и въпреки това в даден момент от пред дими по малко.
Комина го чистих преди месец - не беше и мръсен - не е ползвана камина особено и от предните собственици. На един комин сме два апартамента, не мисля че това е проблем.
Проблемът е, че образува доста дим от дървата и не успява да го поеме навреме. Дали ако се направят вратички и се затвори ще се реши проблемът? Други варианти и съвети как да си я ползвам?
Комина го чистих преди месец - не беше и мръсен - не е ползвана камина особено и от предните собственици. На един комин сме два апартамента, не мисля че това е проблем.
Проблемът е, че образува доста дим от дървата и не успява да го поеме навреме. Дали ако се направят вратички и се затвори ще се реши проблемът? Други варианти и съвети как да си я ползвам?
Прикачен файл
kamina.jpg (53.7 KиБ) Видяна 7627 пъти
Прикачен файл
IMG_0300.jpg (25.6 KиБ) Видяна 7731 пъти
Прикачен файл
IMG_0303.jpg (39.05 KиБ) Видяна 7731 пъти
Прикачен файл
IMG_0306.jpg (56.11 KиБ) Видяна 7731 пъти
Последна промяна от BAlexandrov на чет дек 30, 2010 9:09 am, променено общо 1 път.