estrogen написа:Аз лично имам опит и работя със зеге със мощност 350W марка Raider сравнително евтино 35 лв е

Същото зеге в Мосю Бриколаж от 14.04.2010 ще е 19.99лв
estrogen написа:Аз лично имам опит и работя със зеге със мощност 350W марка Raider сравнително евтино 35 лв е
EDI написа:1 см си е много за ЗЕГЕ.Иначе ползвам ножчета за метал на БОШ, със ситни зъби, не си спомням номера.Рядко режа метал, но се справят добре.Трябват по-ниски обороти и без махаловидното движение.Много точна констатация-1см си е много. Накупувах какви ли не ножчета на Бош и не, и не- друса,тресе не се удържа. Само незнам дали този, който е писал тех. данни( 20 мм цветни метали) е рязал нещо с такава дебелина. Добре, че има доброто, старо флексче.
bobykafe написа:Прекрасна тема и нека професионалистите дадат отговор на моя въпрос: Защо като режа със зеге ПДЧ примерно и горният срез е идеално прав, но отдолу се отклонява встрани? Аматьор съм в тази област и хич не ме е срам да си признаязегето ми ферм режеше така 3 см дъски с ножчета ферм, след като смених ножчетата с бош,започна да реже нормално.Същото го приложих на зеге агояма, но рязането не се промени остана си на криво
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: