• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
sstefanov - майстор
rum_sz написа:
...Не разбирам нищо от бой...
Къде видя бой тук? Никой с никого не се бие ... :axe:
Fortune - специалист
rum_sz написа:
Незнам,кое е истина? кое е реклама?

За това питам,дали някой е работил с тези хора.Защото половината от поръчките за кухнески вратички ,поръчвам в Пловдив и Димитровград.

Това което се показва на клипа е доста здраво.

Не разбирам нищо от бой и за това питам.Защото когато се представи пред клиента продукта ,после ако стане беля ,клиента казва Иванчо ми прави кухнята.Така че някой е работил с тази фирма да ми пише на лс.

http://vbox7.com/play:3dc95982
Най-добре се свържи с тях попитай дали не дават гаранции за покритието. В Дибла има много добри отзиви от хора работили с тази фирма. Моите впечатления са само от там, но ми се струва, че са нахъсани и имат желание за новости и нестандартни изпълнения, последно бяха постнали снимки от преобразяване на бял санитарен фаянс...
shadowman - майстор
Аз им знам офиса и пазарувам от тях стъкла/огледала...
rum_sz - специалист
С никой не искам да се бия. :)

Няма нищо лошо когато искаш мнение на други ,който са работили с тази фирма,за това аз питам? Не е грях да кажеш че не разбираш нищо от бой :)

Мисля че в този форум трябва да си помагаме ,с идей и съвети.

За мен е по важно ,това което ще се каже тук ,защото когато отида в фирмата ,те ще ме къпят с топла вода 2 часа и ще ме убедят ,че това е най хубавото.Но за мен истината ще бъде тук в този форум.

Най ми е лесно да вдигна телефона и да говоря с тях.Но си мисля че една консултация с колегите от форума ще бъде най доброто за мен.
rum_sz - специалист
Fortune написа:
rum_sz написа:
Незнам,кое е истина? кое е реклама?

За това питам,дали някой е работил с тези хора.Защото половината от поръчките за кухнески вратички ,поръчвам в Пловдив и Димитровград.

Това което се показва на клипа е доста здраво.

Не разбирам нищо от бой и за това питам.Защото когато се представи пред клиента продукта ,после ако стане беля ,клиента казва Иванчо ми прави кухнята.Така че някой е работил с тази фирма да ми пише на лс.

http://vbox7.com/play:3dc95982
Най-добре се свържи с тях попитай дали не дават гаранции за покритието. В Дибла има много добри отзиви от хора работили с тази фирма. Моите впечатления са само от там, но ми се струва, че са нахъсани и имат желание за новости и нестандартни изпълнения, последно бяха постнали снимки от преобразяване на бял санитарен фаянс...
Точно от тази боядисана мивка ...........тръгна цялата история. :)
pavka - специалист
rum_sz написа:
С никой не искам да се бия. :)
Не е грях да кажеш че не разбираш нищо от бой :)
rum_sz,
Съфорумеца toni_g79 е имал предвид боИ (боЯ ед.ч.),
а не боЙ (сбиване) :axe: ! :lol:
То май стана ,че не било КОМПютър,а КОМПот. :?

Хубав ден на всички и
споделяйте за тази фирма,понеже съм ги набелязала за горен ред вратички (кухня),
а за мебелист съфорумеца liubo3.
  • 1
  • 2

Тема "Кухня - КЕРАМИЧЕН ЛАК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: