rum_sz написа:...Не разбирам нищо от бой...Къде видя бой тук? Никой с никого не се бие ...

rum_sz написа:...Не разбирам нищо от бой...Къде видя бой тук? Никой с никого не се бие ...
rum_sz написа:Незнам,кое е истина? кое е реклама?Най-добре се свържи с тях попитай дали не дават гаранции за покритието. В Дибла има много добри отзиви от хора работили с тази фирма. Моите впечатления са само от там, но ми се струва, че са нахъсани и имат желание за новости и нестандартни изпълнения, последно бяха постнали снимки от преобразяване на бял санитарен фаянс...
За това питам,дали някой е работил с тези хора.Защото половината от поръчките за кухнески вратички ,поръчвам в Пловдив и Димитровград.
Това което се показва на клипа е доста здраво.
Не разбирам нищо от бой и за това питам.Защото когато се представи пред клиента продукта ,после ако стане беля ,клиента казва Иванчо ми прави кухнята.Така че някой е работил с тази фирма да ми пише на лс.
http://vbox7.com/play:3dc95982
Fortune написа:Точно от тази боядисана мивка ...........тръгна цялата история.rum_sz написа:Незнам,кое е истина? кое е реклама?Най-добре се свържи с тях попитай дали не дават гаранции за покритието. В Дибла има много добри отзиви от хора работили с тази фирма. Моите впечатления са само от там, но ми се струва, че са нахъсани и имат желание за новости и нестандартни изпълнения, последно бяха постнали снимки от преобразяване на бял санитарен фаянс...
За това питам,дали някой е работил с тези хора.Защото половината от поръчките за кухнески вратички ,поръчвам в Пловдив и Димитровград.
Това което се показва на клипа е доста здраво.
Не разбирам нищо от бой и за това питам.Защото когато се представи пред клиента продукта ,после ако стане беля ,клиента казва Иванчо ми прави кухнята.Така че някой е работил с тази фирма да ми пише на лс.
http://vbox7.com/play:3dc95982
rum_sz написа:С никой не искам да се бия.rum_sz,![]()
Не е грях да кажеш че не разбираш нищо от бой![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: