Аз също съм отскоро с Виваком и съм доволен. До сега съм бил абонат на ITV на друго място и мисля, че Виваком са по-добре откъм качество. И аз питах що няма HDMI изход на иначе симпатичното сет-топ-боксче. Заявиха ми, че "когато" пуснат HD канали, ще подменят приемниците и гън диода на чинията за потребителите, които минат на HD пакета. Малко шантаво ми звучи, но това казаха монтажниците. Иначе официално инфо - няя
Булста винаги съм възприемал като "селската" телевизия и никога не съм и помислял да съм им клиент - не знам що така - сигурно заради селските им реклами ли - що ли?! Ся да не се разсърди някой - персонално мнение - нищо лично.
А и сега видях - при Виваком кодирането е най-съвременното с много по-голяма възможност за качествено излъчване - сигурно щото са и най-новия DTH де... Друг е въпроса за избора на спътник - лееееко куца посока, което отрязва и Free2Air програмите - аз поне не хващам нищо.

А и сега видях - при Виваком кодирането е най-съвременното с много по-голяма възможност за качествено излъчване - сигурно щото са и най-новия DTH де... Друг е въпроса за избора на спътник - лееееко куца посока, което отрязва и Free2Air програмите - аз поне не хващам нищо.