• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stenmark - специалист
За мен не много добър вариант след като е направена скарата тогава да се прави замаската.Кво става с УВ? След време картона става като на Робин Худ лъка.
ЧефоС - специалист
Все не намирах смелост да попитам защо тия преградни стени ще бъдат изпълнени с толкова неустойчива конструкция? Ако някой с повече килограми залитне, ще мине в другата стая без проблеми, заедно с цялата конструкция :lol:
stenmark - специалист
Чефо В голяма грешка си!Двупластов щендер кога го бутнеша аз лично ще ти изпълня каквото кажеш!Второ тука височината си е направо смешна/едвали светлия отвор ще е повече от 2.8м/
xios - специалист
stenmark написа:
За мен не много добър вариант след като е направена скарата тогава да се прави замаската.Кво става с УВ? След време картона става като на Робин Худ лъка.
Здравей,градски.Както и къщата така и много неща по нея не се възприемат за нормални от хората.Тези парчета гипсокартон които се виждат на снимките ще бъдат изрязани до височината на замаската.Картона за стените ще започва точно оттам.Това е направено с цел подовете в различните помещения да е максимално отделен за по-голяма звукоизолация.Незнам колко е вярно това твърдение, но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така. :? Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
ЧефоС - специалист
xios написа:
...но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така. :? Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
За мен няма значение кой, колко, и къде е работил. Аз правя коментар по снимките. За стените виждам, че конструкцията е добре укрепена. Но за вътрешните преградни стени въобще не съм съгласен. Не знам какво е двупластов щендер/ не ме и интересува/, но конструкцията въобще не ми допада като устойчивост. Това го казвам с цел размисъл, а не веднага да се нахвърлите срещу мен, както обикновено го правите.
Leon - специалист
ЧефоС написа:
xios написа:
...но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така. :? Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
За мен няма значение кой, колко, и къде е работил. Аз правя коментар по снимките. За стените виждам, че конструкцията е добре укрепена. Но за вътрешните преградни стени въобще не съм съгласен. Не знам какво е двупластов щендер/ не ме и интересува/, но конструкцията въобще не ми допада като устойчивост. Това, че на теб не ти допада, нищо не значи!Това го казвам с цел размисъл, а не веднага да се нахвърлите срещу мен, както обикновено го правите. Ами ... замисли се защо!
:lol:
stenmark - специалист
ЧефоС Tи си бил голям чешит наистина.Като незнаеш какво е двупластов щендер що коментираш?Щом си градски значи си чувал за Шоселов.Неговата къща правихме до Авдира/близо до Ксанти/на морето,такава влага има направо не е истина.А относно майстора ще се въздържа от коментар само му кажи УВ служи не само за рамка.Какво ще попречи на картона да се огъне на вътре при влага?
xios - специалист
xios написа:
:? Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
Аз от гипсокартон нищо не разбирам.А за влагата да неговорим-изгниха ми кокaлите на тоя остров/Хиос/.
xios - специалист
малко снимки

Прикачен файл

Εικόνα 169.jpg

Прикачен файл

Εικόνα 165.jpg

Прикачен файл

Εικόνα 162.jpg
Εικόνα 162.jpg (113.74 KиБ) Видяна 5782 пъти

Прикачен файл

Εικόνα 161.jpg

Прикачен файл