За мен не много добър вариант след като е направена скарата тогава да се прави замаската.Кво става с УВ? След време картона става като на Робин Худ лъка.

stenmark написа:За мен не много добър вариант след като е направена скарата тогава да се прави замаската.Кво става с УВ? След време картона става като на Робин Худ лъка.Здравей,градски.Както и къщата така и много неща по нея не се възприемат за нормални от хората.Тези парчета гипсокартон които се виждат на снимките ще бъдат изрязани до височината на замаската.Картона за стените ще започва точно оттам.Това е направено с цел подовете в различните помещения да е максимално отделен за по-голяма звукоизолация.Незнам колко е вярно това твърдение, но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така.
xios написа: ...но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така.За мен няма значение кой, колко, и къде е работил. Аз правя коментар по снимките. За стените виждам, че конструкцията е добре укрепена. Но за вътрешните преградни стени въобще не съм съгласен. Не знам какво е двупластов щендер/ не ме и интересува/, но конструкцията въобще не ми допада като устойчивост. Това го казвам с цел размисъл, а не веднага да се нахвърлите срещу мен, както обикновено го правите.Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
ЧефоС написа:xios написа: ...но майстора е работил гипсокартон 16 години в щатите и държи че е така.За мен няма значение кой, колко, и къде е работил. Аз правя коментар по снимките. За стените виждам, че конструкцията е добре укрепена. Но за вътрешните преградни стени въобще не съм съгласен. Не знам какво е двупластов щендер/ не ме и интересува/, но конструкцията въобще не ми допада като устойчивост. Това, че на теб не ти допада, нищо не значи!Това го казвам с цел размисъл, а не веднага да се нахвърлите срещу мен, както обикновено го правите. Ами ... замисли се защо!Що се отнася до конструкцията за картона тя още не е довършена но и сега е стабилна.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: