mastexa написа:незнам какАз ти го оправих.
Отиваш на първото си мнение и ползваш бутон "Промени".

mastexa написа:и какво сега какви тръби ще ми препоръчате медни ли абе хора те са много скъпи .кажете сериозно с полипропиленовите става лиЕ кое му е скъпото на медните тръби
 5 лв/м и фитингите са стотинки
  5 лв/м и фитингите са стотинки   Освен това си спестяваш бъдещи неприятности и смело "даваш газ" на печката без да се притесняваш че могат да се стопят ако водата вдигне над 90 градуса ! Аз съм с медни тръби и днес като заваля снега заредих здраво камината за да  е топло ама бях забравил че единия радиатор го бях спрял и по едно време слушам че водата във водната риза почна да шуми и да клокочи леко- гледам термометъра 94 градуса -без паника отидох и пуснах спрения радиатор без да се притеснявам че някъде някоя свръзка по тръбите може да протече
  Освен това си спестяваш бъдещи неприятности и смело "даваш газ" на печката без да се притесняваш че могат да се стопят ако водата вдигне над 90 градуса ! Аз съм с медни тръби и днес като заваля снега заредих здраво камината за да  е топло ама бях забравил че единия радиатор го бях спрял и по едно време слушам че водата във водната риза почна да шуми и да клокочи леко- гледам термометъра 94 градуса -без паника отидох и пуснах спрения радиатор без да се притеснявам че някъде някоя свръзка по тръбите може да протече  
mastexa написа:и какво сега какви тръби ще ми препоръчате медни ли абе хора те са много скъпи .кажете сериозно с полипропиленовите става лиаз вече казах - медни

montoya написа:Даааа, всички ние грешните които сме с полипропиленови тръби припадаме като видим 90 градуса температура на водата

Еее нямах това предвид де
  Еее нямах това предвид де   чак пък да припадате
  чак пък да припадате   Мисълта ми беше че с мед е по здраво и не е чак толкова скъпо ! Не че не става и с ППР и с pex-all тръби става си и с тях  !Даже още по-здраво с черни железни тръби ама е по-грубо
  Мисълта ми беше че с мед е по здраво и не е чак толкова скъпо ! Не че не става и с ППР и с pex-all тръби става си и с тях  !Даже още по-здраво с черни железни тръби ама е по-грубо  Все пак всеки сам си решава !
 Все пак всеки сам си решава !mastexa написа: защото бащами често завира парното и мн ме е яд аз му говоря той си приказватрябва да се вземат мерки. Прегряването трябва да престане, защото ако тръбите издържат, друга беля може да стане.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: