Без да споря- пода ще се загрее доста при температура на водата 80 гр, но е лошо за замазката че над 60 гр ще започне да се разпада на съставни пясък и цимент, после няма да ти е приятно да стъпваш на пода , с такава температура в стаята ще стане 35 гр и излишно ще хабиш енергия която струва пари.
 Без да споря- пода ще се загрее доста при температура на водата 80 гр, но е лошо за замазката че над 60 гр ще започне да се разпада на съставни пясък и цимент, после няма да ти е приятно да стъпваш на пода , с такава температура в стаята ще стане 35 гр и излишно ще хабиш енергия която струва пари.  Ако толкова държиш да го направиш без средства -навий връщащата се тръба след някой радиатор по пода преди да се върне към котела .Но поне сложи изолация под тръбите, и гледай дължината тръбата да не е над 40-50 метра .
 Ако толкова държиш да го направиш без средства -навий връщащата се тръба след някой радиатор по пода преди да се върне към котела .Но поне сложи изолация под тръбите, и гледай дължината тръбата да не е над 40-50 метра .
 А и няма смисъл да споря с хора които знаят много повече от мен
 А и няма смисъл да споря с хора които знаят много повече от мен   Сега ми се поизясниха нещата с подовото !Въобще не се бях сетил че може да се разруши замазката
  Сега ми се поизясниха нещата с подовото !Въобще не се бях сетил че може да се разруши замазката   Един последен въпрос (извинявам се че ползвам темата на човека) Не трябва ли за подовото да има отделна помпа
 Един последен въпрос (извинявам се че ползвам темата на човека) Не трябва ли за подовото да има отделна помпа  
.gif)