При ъгловите шкафове винаги има вероятност да провисне вратат която е закачена за другата врата. В някои случаи причина са пантите а в други не много добра нивелация на ъгловя шкаф. И при мен се е получавало особенно когато правя гардероби с тези панти.
На мен ми отговориха,че вратичките ще провиснатТака, тук стигаме до началото на темата...
Лично аз не можах да намеря фирма, която да реже нестандартни форми (или не съм знаел къде да търся) - под нестандартна форма имам предвид най-обикновен ъглов сряз за врата тип хармоника. Точно затова са ти обяснили, че няма как да стане - по-лесно е да избичат един прав шкаф със сляп ъгъл и да ти вземат парите. Навсякъде ми обясняват, че режат само правоъгълни детайли, само в една фирма се съгласиха за овалите, но за ъгловия шкаф питаха "какво е това"

Т.е. възможностите на тези "майстори" стига до възможностите на машината. Така грабнах зегето и си го направих сам. Не стана перфектно, но поради липса на избор и така ми върши работа. Слагай хубави панти (аз заложих на Блум) и си свиркай. След 5-10 години, като се изкривят пак ще ги смениш...