Ако дървото е светло и има малки петънца е бук. Бука го ядат дървоядите. Паркечии казват "бук буклук."

masteradmin написа:Ще ви дам жокер.това е правено с байтЦ
 но така или иначе е обърнат фриза с ясен , което си е било хем пак врътня а после и байц .....според мен доста по -добрия и не по скъп начин е да се направят фризовете от контрастно дърво за ясена много отиват /мербо, орех,тъмен дъб,опушен дъб,венге /ако има бюджет защото е скъпо, може и червен тик /
но така или иначе е обърнат фриза с ясен , което си е било хем пак врътня а после и байц .....според мен доста по -добрия и не по скъп начин е да се направят фризовете от контрастно дърво за ясена много отиват /мербо, орех,тъмен дъб,опушен дъб,венге /ако има бюджет защото е скъпо, може и червен тик /не излиза повече от 20 -30 лв на метър такъв фриз

). По съм склонен да се "оженя" за някакво удобство. Например грозен немски бойлер: стои си кротко в банята, работи си тихичко, не се набива в полезрението и не влияе на избора на плочките в помещението. Всъщност от него "виждам" ежедневно горещата вода без технически главоболия ( дано 30 години).
 ). По съм склонен да се "оженя" за някакво удобство. Например грозен немски бойлер: стои си кротко в банята, работи си тихичко, не се набива в полезрението и не влияе на избора на плочките в помещението. Всъщност от него "виждам" ежедневно горещата вода без технически главоболия ( дано 30 години).