Те много хора го прескочиха това лято
Лазаре ти от къде си? Случайно да си от "Витания"?

Лазаре ти от къде си? Случайно да си от "Витания"?
bulhomes2 написа: Лазаре ти от къде си? Случайно да си от "Витания"?
 http://www.slovo.bg/litvestnik/index.php?ar=678
 http://www.slovo.bg/litvestnik/index.php?ar=678 , втората повреда която ми се падна фабрично беше устройството тр300 неработеше
 , втората повреда която ми се падна фабрично беше устройството тр300 неработеше   тук ми излезе солено -понеже конвектора беше само 1 за клиента , който го чакаше с нетърпение че имаше малко дете .Пущам дългоочаквания конвектор -и той не завърта вентилатора + подава фаза на корпуса .Отам свалям устройството от комвектора и го карам във фирмата дистрибутор в Бургас , те го пращат гаднярите за моя сметка в завода без да се стреснат , да съм чакал месец да си размърдат за рекламация , след седмица им викам поръчвайте ново устройство че изгорях -клиента седи и чака и ще хвърли конвектора през терасата .Излезе ми 100 лева транспорт и кориерски услуги , освен това не взех пари от клиента .Виня завода производител , и фирмата дисрибутор които се отнесоха гадно с мен .Ако имаш 1 конвектор поръчан и той не работи , колко % е повредата -100 ли
 тук ми излезе солено -понеже конвектора беше само 1 за клиента , който го чакаше с нетърпение че имаше малко дете .Пущам дългоочаквания конвектор -и той не завърта вентилатора + подава фаза на корпуса .Отам свалям устройството от комвектора и го карам във фирмата дистрибутор в Бургас , те го пращат гаднярите за моя сметка в завода без да се стреснат , да съм чакал месец да си размърдат за рекламация , след седмица им викам поръчвайте ново устройство че изгорях -клиента седи и чака и ще хвърли конвектора през терасата .Излезе ми 100 лева транспорт и кориерски услуги , освен това не взех пари от клиента .Виня завода производител , и фирмата дисрибутор които се отнесоха гадно с мен .Ако имаш 1 конвектор поръчан и той не работи , колко % е повредата -100 ли  
 тоест станаха ли ясни помпите и диаметъра на тръбите .Има ли промяна в схемата ,или остава същата .
 тоест станаха ли ясни помпите и диаметъра на тръбите .Има ли промяна в схемата ,или остава същата .

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: