В момент на криза ако му помогна може да остана и без него. Ще ти вземем ще кажат ама докато стане ще мине полвин година
до тогава аз ще се чудя как да бръкна с големия флекс в някое табло.
Ел. инструментите. Консумативи.
mirk
- майстор
31 мнения в "Кое е по - добър избор ( или по -малко зло )?"
баш аматьора
- напреднал
Бягай далеч от Райдър,що се отнася до ъглошлайфи-големи боклуци са,твърдо съм за "B&D"!
housedoktor
- майстор
Има още един -твърде трудоемко е регулирането на предпазния щит
valmet
- специалист
Армагедон написа:Блека е закупен..... Първи недостатък - къс и твърд захранващ кабел !Честито,да си го използваш дълго време безпроблемно!
Късия кабел не е болка за умиране,нито пък трудоемкото регулиране за което добави Доктора.Взел си машинката за домашни цели и ще ти служи вярно.Като изтече гаранцията,си смени кабела с каквато дължина на теб ти хареса.
moji
- напреднал
аз сега съм в дилема какво да си взема флексче - не че ми трябва много често, ама.... клоня към боша 11-125 CIE, ама до утре ако не съм взел му пада промоцията, та не знам. Иначе за кабела - ми и на спаркито е дървен, и на хитачито е дървен... това да е кусура. БД - то за тия пари мисля че е добра сделка, така че спорна работа и тоя кабел не го мисли толкова 
Chefo77
- майстор
Колега, в момента има Bosch 780 CE на промоция - 139 лева. Намислил съм да се възползвам от тази промоция (до 08.04 е) и да заменя добре работещият си Райдър със син Бош. Все пак е профи техника, ако мога да си я позволя - защо не, ако и да не и ползвам целия капацитет.
Единственият недостатък, който открих в двата Райдъра (служебния, на поне 4 години) и моя (на 2), е това, че грее като поработи малко. Не грее, а направо си пари. Пък който иска да си приказва срещу тях. За 30-ина лева са си направо трепач - наивно е да се сравняват с шлайфове за 80-100-200 лева
Между другото преди месец имах честта да работя с един малък Блек ... шлайф като шлайф. Само дето ако не ми бяха казали как се пуска, нямаше да се сетя сам. То бива странен бутон, ама чак толкова ...

Единственият недостатък, който открих в двата Райдъра (служебния, на поне 4 години) и моя (на 2), е това, че грее като поработи малко. Не грее, а направо си пари. Пък който иска да си приказва срещу тях. За 30-ина лева са си направо трепач - наивно е да се сравняват с шлайфове за 80-100-200 лева
Между другото преди месец имах честта да работя с един малък Блек ... шлайф като шлайф. Само дето ако не ми бяха казали как се пуска, нямаше да се сетя сам. То бива странен бутон, ама чак толкова ...
Тема "Кое е по - добър избор ( или по -малко зло )?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература