Ел. инструментите. Консумативи.
mirk - майстор
В момент на криза ако му помогна може да остана и без него. Ще ти вземем ще кажат ама докато стане ще мине полвин година :-D до тогава аз ще се чудя как да бръкна с големия флекс в някое табло.
баш аматьора - напреднал
Бягай далеч от Райдър,що се отнася до ъглошлайфи-големи боклуци са,твърдо съм за "B&D"!
Армагедон - специалист
Блека е закупен..... Първи недостатък - къс и твърд захранващ кабел !
housedoktor - майстор
Има още един -твърде трудоемко е регулирането на предпазния щит
valmet - специалист
Армагедон написа:
Блека е закупен..... Първи недостатък - къс и твърд захранващ кабел !
Честито,да си го използваш дълго време безпроблемно!
Късия кабел не е болка за умиране,нито пък трудоемкото регулиране за което добави Доктора.Взел си машинката за домашни цели и ще ти служи вярно.Като изтече гаранцията,си смени кабела с каквато дължина на теб ти хареса.
moji - напреднал
аз сега съм в дилема какво да си взема флексче - не че ми трябва много често, ама.... клоня към боша 11-125 CIE, ама до утре ако не съм взел му пада промоцията, та не знам. Иначе за кабела - ми и на спаркито е дървен, и на хитачито е дървен... това да е кусура. БД - то за тия пари мисля че е добра сделка, така че спорна работа и тоя кабел не го мисли толкова :wink:
Chefo77 - майстор
Колега, в момента има Bosch 780 CE на промоция - 139 лева. Намислил съм да се възползвам от тази промоция (до 08.04 е) и да заменя добре работещият си Райдър със син Бош. Все пак е профи техника, ако мога да си я позволя - защо не, ако и да не и ползвам целия капацитет.
Единственият недостатък, който открих в двата Райдъра (служебния, на поне 4 години) и моя (на 2), е това, че грее като поработи малко. Не грее, а направо си пари. Пък който иска да си приказва срещу тях. За 30-ина лева са си направо трепач - наивно е да се сравняват с шлайфове за 80-100-200 лева :)
Между другото преди месец имах честта да работя с един малък Блек ... шлайф като шлайф. Само дето ако не ми бяха казали как се пуска, нямаше да се сетя сам. То бива странен бутон, ама чак толкова ... :) :)
Армагедон - специалист
Е чак пък странен, напълно стандартен е :o
Chefo77 - майстор
Ами не знам долколко е стандартен, но на нито един шлайф, който съм ползвал досега, не е трябвало да правя такива гимнастики с нокти по бутона ... :)
mitko64 - майстор
То местоположението на бутона си е важно. Имам един малък Raider RD-AG06, където бутона е отгоре и при рязане е много неудобно(при включване и изключване трябва да прихванеш с две ръце). При шлайфане си е ОК.

Тема "Кое е по - добър избор ( или по -малко зло )?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: