Няма ли кой да намери грешка в мойта формула че вече почти се отказах да правя изолация 

valio2007 написа: ПС. Площа на прозорците е малко голяма. Особено южните. Доколкото знам квадратурата на прозореца трябва да е 1/6 до 1/5 от площта на стаята.Това е минимумът. Можеш и цялата стена да ти е прозорец и това, от архитектурна гледна точка, е само бонус.
valio2007 написа:Една интересна реализация за отпадна вода, но за сега не открих българска фирма да предлага подобно изделие, така че си е за направи си сам. Идеи как да се направи, а и материалитте от къде да се купят.аз имам такър рекуператор в банята, но по замервания качва максимум 2-3 градуса на водата.. тоест мнооого дългосрочно да се изплати
kuuuuuul написа:Няма ли кой да намери грешка в мойта формула че вече почти се отказах да правя изолацияАми никой не отчита инфлацията и покачването на цените на енергията. Разбира се прогнозни.
kuuuuuul написа:При мен положението е сходно с твоето,за външна изолация ми искат около 12500лв ,отоплението ми е около 700лв на сезон/дърва и въглища/ с колко ще ми паднат сметките като направя изолация?Кажи ми един процент който си сметнал за твойта къща.700 лв. на сезон ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: